Megbízható cég, DSP felhatalmazott

Rólunk

Az ALKONY temetkezési kft. a 2000-es évek elején jött létre azon céllal, hogy lefedjen egy akkoriban nálunk még nem is létező tevékenységet, a teljes temetkezési szolgáltatást. Megalakulásunk idején több évtized tapasztalattal rendelkeztünk már a szolgáltatások terén, igy rövid idő alatt vállalkozásunk első helyre került ugy Marosvásárhelyen mint egész Maros megye területén.
Hátunk mögött egy fiatal, tapasztalt és kifogástalan csapat áll, aki készséggel és együttérzéssel akar önökőn segiteni. Az idők múltán kiemelkedő tapasztalatra tettünk szert, cégünk rengeteget fejlődött s jelenleg első ajánló számunkra a tapasztalatunk.

Jelenleg vállakozásunk 4 haszongépjármüvel, valamint 3 halottas limuzinal áll önök rendelkezésére, jármüveink hűtőrendszerrel vannak felszerelve, limuzinjaink pedig bármilyen különös tiszteletet érdemlő szállitásra megfelelnek, igy gyászmenetben is kegyeletünket tudjuk kifejezni. Gépjárművezetőink figyelmesek és tapasztalattal rendelkeznek, évek során több nemzetközi szállitást végeztünk, Magyarország, Ausztria, Németország, Olaszország, Oroszmoldva és még Törökországból is szállitóttunk haza elhunytakat, legnagyobb elégtételünk pedig a hozzátartozó köszönő szava volt.
Célunk a teljes temetkezési szolgáltatás biztositása volt, ez sikeresen le is tudtuk fedni. Önök rendelkezésére állunk a következőkkel:
     - bel és kűlföldi szállitás
     - koporsok és mindenféle kellékek forgalmazása
     - öltöztetés, balzsamozás, kozmetizálás

     - halott tárolása napokig hűtőkamrában vagy hosszú ideig fagyasztóládában
     - temetés, sirásás, csontolás, exhumálás
     - koszorú, csokor, virágrendezvény készitése
     - kalács, pálinka, tor biztositása vagy közvetitése
     - sirhely biztositása vagy közvetitése
Forgalmazunk mindenféle koporsót, nálunk találhat egyszerű modellt, vagy különleges, egyedi, luxus koporsót is, igy minden igényt ki tudunk elégiteni. Kapcsolatban vagyunk bel és kűlföldi gyártókkal, mi első kézből vásárolunk csak, igy tudjuk biztositani önöknek a legalacsonyabb árakat.
A legszebb koszorút, halotti csokrot vagy virágrendezvényt csak nálunk találja meg. Messziről megkeresnek minket rendelés végett, virágrendezvényeink nemcsak szépek és izlésesek, titkuk abban áll, hogy mi megpróbálunk mindig kicsi lelket is önteni bele, virágkötő lányaink szivvel-lélekkel dolgoznak.
Az év bármely időpontjában és bármely temetőben biztositunk megrendelőinknek sirásást, hantolást, csontolást, exhumálást valamint sirgondozást. Alkalmazottaink komolyak, viselkedésük méltó. Ha ön a temetésen nem gumicsizmában lödörgő legényeket szeretne látni, fordúljon hozzánk bizalommal.
Segitünk önöknek minden papir beszerzésében vagy elintézésében. Elrendezzük a halotti bizonyitványt, temetkezési engedélyt, szükség esetén a SANEPID (ANTSZ) engedélyt mely kűlföldi szállitáshoz, vagy hamvasztáshoz szükséges.
Büszkén tudatjuk, hogy jelenleg egy nagy kapacitású hűtőkamrával rendelkezünk ahol az elhunytakat több napig is gondmentesen tárolni tudjuk. Azon esetben ha ezen tárolás hosszab időre igényeltetik, rendelkezünk 2 fagyasztóládával, itt az elhunyt -30 fokon van tárolva elméletileg meghatározatlan ideig. Mikor pedig a család otthon vagy kápolnában szeretné virasztani az elhunytat, meleg nyári időszakban, koporsóra szerelhető hűtőfedelet kölcsönzünk, amely egy optimális hőmérsékletet tud biztositani. Ezen hűtőfedelek újak, Olaszországból származnak, energiatakarékosak, megfelelnek az ISO9002-es europai szabványnak.

Azon családoknak akiknek nincs lehetőségük, vagy egyszerűen zárt körben szeretnék ravatalozni halottjukat, egy új és modern ravataltermet ajánlunk fel. Itt csenben és méltóságteljesen viraszthassa mindenki kedves elhunytát, leróhassa kegyeletét.
Cégünk az első volt megyénkben és szerintünk az országban is, mely kezdeményezte az állami nyugdijosztályal való együttmüködést. A romániai állami nyugdijosztály, minden nyugdijas elhunyt hozzátartózóját részesiti egy temetkezési segélyben, mely jelenleg 2415 lej értékű. Vállalkozásunk ezen értékkel hitelezi megrendelőit, igy szolgáltatásaink ellenértékét beszámoljuk ezen összegbe. Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy azon esetben mikor egy teljes szolgáltatás ellenértéke nem éri el ezt az összeget, a különbözetet helyben visszaszolgáltatjuk.
Annak reményében, hogy ezen oldal által sok kérdésre meg aggodásra fényt tudtunk deriteni, megszeretnénk köszönni bizalmukat és azt , hogy egy ilyen nehéz helyzetben megengedik nekünk, hogy segitsünk. Ha a lelki bánatban csak együttérezni tudunk önökkel, gondjait és problémáit mely egy temetés kapcsán adodnak, viszont megoldjuk profeszionális módon, őszinte odaadással.
Számithat ránk a nap minden órájában, állunk rendelkezésére január 1-től december 31-ig.
Telefon 0265/263865 ( 7 - 20 )  vagy  0745/606215  0745/606269 non-stop

Creare site web