Firma de incredere, autorizata DSP

Despre noi

Societatea de POMPE FUNEBRE şi SERVICII FUNERARE „ APUSUL” srl. a fost înființată la începutul anului 2000 cu scopul de a acoperi un segment aproape inexistent la vremea respectivă şi anume al serviciilor complete. În momentul înfiinţării noi aveam în spatele nostru decenii de experienţă în domeniul serviciilor şi a deservirii populaţiei, astfel încât în foarte scurt timp societatea noastră de servicii funerare a ajuns printre primele în topul oraşului şi chiar al judeţului Mureş.
Având mereu o echipă tânără şi experimentată în domeniu, cu promtitudine, corectitudine şi servicii impecabile societatea noastră a ajuns renumită în scurt timp atât în ţară cât şi în străinătate. Cu trecerea timpului am dobândit o vastă experienţă în domeniul SERVICIILOR FUNERARE, experiență ce ne recomandă.
La ora actuală societatea noastră dispune de 4 autoutilitare performante pentru transporturi interne şi internaţionale, precum şi de 3 limuzine destinate pentru transporturi speciale ce necesită atenţie şi respect. Autovehicolele noastre sunt dotate cu agregate de răcire, care mențin o temperatură optimă în timpul transportului decedaților. Avem angajaţi conducători auto cu experienţă, iar în decursul anilor am efectuat foarte multe transporturi internaţionale din şi în Ungaria, Austria, Germania, Italia, Moldova şi chiar Turcia, aparţinătorii decedaţilor având numai cuvinte de laudă şi mulţumiri.

Ţelul nostru propus la înfiinţare a fost asigurarea unor servicii complete şi am ajuns să acoperim fiecare ramură a serviciilor funerare: transport intern şi internaţional, comercializare sicrie şi accesorii de toate tipurile, îmbrăcare-îmbălsămare şi cosmetizare decedaţi, înhumare şi exhumare, coroane jerbe şi buchete de flori, asigurarea produselor de panificaţie, precum şi intermedierea locurilor de veci.
Avem tot timpul o gamă largă de sicrie pe stoc pentru a putea satisface toate gusturile şi pretenţiile clienţilor noştri. Contractele noastre interne cât şi cele externe sunt direct cu producători de renume în domeniu, fără intermediari putând astfel asigura cele mai bune preţuri de pe piaţă.
În privinţa accesoriilor pentru sicrie vă stăm la dispoziţie cu o gamă largă de garnituri şi respete, şuruburi diverse, crucifixe, mânere, ornamente şi tapiţerii colaborând cu multe firme din domeniu pentru o varietate mare de produse.
Coroanele, cununile, jerbele, aranjamentele florale precum şi ornamentele pentru sicrie realizate de firma noastră la preţuri fără concurenţă au făcut ca noi să ajungem şi să rămânem pe primul loc în împrejurimi la acest capitol. Suntem căutaţi de peste tot pentru frumuseţea şi varietatea acestor aranjamente florale în care punem şi mult suflet, iar în oraş coroanele realizate de noi sunt recunoscute şi numite tip “Apusul”.

Firma noastră are angajaţi şi colaboratori pentru servicii de înmormântare şi înhumare. Asigurăm permanent în orice periodă a anului săpat, astupat şi aranjat groapă, adunat oseminte în vederea obţinerii de spaţiu suplimentar în cavou, fiind căutaţi de multă lume chiar dacă până aici au apelat la serviciile altei firme funerare. Pentru o înmormântare fără evenimente neplăcute, fără gropari ameţiţi de aburii alcoolului, apelaţi cu încredere la serviciile oferite de noi garantându-vă profesionalism.

Vă ajutăm cu obţinerea autorizaţiilor de la SANEPID şi alte organe competente, necesare exhumării şi transportului osemintelor în alte localităţi sau ţări,  precum şi cu avizele de transport pentru incinerare la Bucureşti sau străinătate.

Avem contract cu o  brutărie cunoscută din oraş şi vă asigurăm la preţ de producător toate articolele de panificaţie tradiţională necesare înmormântărilor după rit Ortdox sau Gerco-catolic şi anume : colaci pt. prapori, parastase, pomeni, cruci, scăriţe, japoneze, cozonaci şi pâîne.Comanda se predă la sediul firmei, iar în ziua înmormântarii toată panificaţia înpachetată după standarde de igienă europene se transportă la cimitirele în cauză, luând încă o povară şi alergătură de pe umerii familiei îndoliate.

Cu trecerea timpului am primit tot mai multe solicitări de la clienţi fideli şi am considerat oportună consruirea unei camere frigorifice necesară pentru păstrarea decedaţilor un timp  mai îndelungat până la clarificarea zilei înmormântării sau sosirea rudelor domiciliate departe de ţară. Se ştie că în ţara noastră foarte puţine cimitire au capele dotate cu  camere frigorifice, unele neavând nici chiar aer condiţionat, iar vara la temperaturi de peste 30 de grade păstrarea îndelungată a decedaţilor devine o sarcină imposibilă. Chiar şi o îmbălsămare efectuată profesional, imediat după deces nu poate ajuta mult în timp. Camera frigorifică consruită de noi dispune de 8 compartimente şi permite păstrarea decedaţilor în condiţii optime la o temperatură de 0 grade timp îndelungat, fără probleme. Pentru cei care stau mai departe de oraş şi nu au posibilitatea aducerii decedatului la camera frigorifică sau pur şi simplu doresc privegherea decedatului acasă, societatea noastră vă oferă mini răcitoare, frigidere mobile ce se instalează pe sicriu şi răcesc cadavrul la temperaturi de chiar minus 10 grade. Aceste frigidere mobile sunt noi,  importate din Italia la standarde ISO 9002, având un consum minim de curent electric şi nu poluează mediul. Societatea noastră dispune și de 2 lăzi frigorifice, unde persoana decedată se poate congela la -30 de grade, practic se poate conserva pe o periodă de timp nedeterminată.

Societatea  APUSUL se poate mândri că a fost prima din Târgu-Mureş şi implicit şi din judeţ care a avut ideea de a conlucra cu Casa Judeteana De Pensii după ce a fost înfiinţat Ajutorul de înmormântare oferit tuturor pensionarilor. Acest lucru înseamnă că noi împrumutăm şi credităm familia îndoliată cu toate cele necesare unei înmormântări creştineşti ( sicriu, respete, îmbrăcat, îmbălsămat, coroane, jerbe, transport, panificaţie, săpat gropă, etc. ) până la primirea ajutorului oferit de statul Român prin Casa jud. De Pensii, ajutor în valoare de 2415 lei. Societatea noastră se ocupă chiar şi de rezolvarea Certificatului de Deces eliberat de primării, şi de întocmirea şi predarea actelor la Casa de Pensii. Mai mult de 90% din clienţii noştri apelează în acestă formă la serviciile noastre ei nu trebuie să se atingă de economiile lor având de achitat la noi doar diferenţa ce depăşeşte ajutorul oferit de Casa de Pensii. Subliniem faptul că la un serviciu complet oferit de noi dacă suma totală nu depăşeşte ajutorul oferit de stat, diferenţa de bani rezultată este returnată PE LOC. Ideea conlucrării cu Casa de Pensii a fost preluată cu timpul de toate firmele concurente în domeniu, acest lucru deranjându-ne la început, însă cu trecera timpului am devenit mândrii de acestă idee originală şi de faptul că şi alte firme funerare, chiar din alte zone ale ţării pot ajuta oameni aflaţi la încercare şi greutăţi.
Cu trecerea timpului vestea despre realizările societăţii noastre, promtitudinea, corectitudinea şi cinstea angajaţilor noştri a ajuns şi în ţările vecine şi chiar occidentale dovadă fiind numărul mare de solicitări şi transporturi internaţionale efectuate în decursul celor 10 ani de existenţă. Multe familii stabilite definitiv în străinătate apelează la noi pentru ca osemintele părinţilor sau a celor dragi lor, ce se odihnesc în România să ajungă în localităţile de reşedinţă actuale. La asemenea solicitări vă oferim servicii complete de la exhumare, depozitare şi transport până la rezolvarea tuturor aprobărilor şi avizelor necesare atât intern cât şi internaţional.
Cu încrederea că acest site pus la dispoziţie v-a ajutat în lămurirea multor întrebări şi incertitudini vă mulţumim pentru încrederea acordată şi sperăm să apelaţi la serviciile noastre pentru a împărţi greutăţile ce vă apasă umerii  în greaua pierdere a celor dragi. Dacă în suferinţa sufletească putem doar să fim alături de dumneavoastră, de grijile şi problemele apărute odată cu decesul unei fiinţe dragi lăsaţi-ne să ne ocupăm noi cu profesionalism şi corectitudine.
Puteţi suna la orice oră la nr. 0265-263865,  0745-606215,  0745-606269 din 1 ian. Ora 00.00 până la 31 dec. Ora 24.00

Creare site web