Firma de incredere, autorizata DSP

Servicii de inmormantare

Aici intră mai multe categorii şi vă amintim câteva. 

Primul lucru constă în săpatul gropilor, pentru acest lucru avem oameni cu experienţă, antialcoolici, iar în decursul anilor nu am avut nici o reclamaţie după sute şi sute de înmormântări. 

Adunatul osemintelor este un lucru important în ziua de azi, când multe cimitire sunt închise, iar un loc de veci începe de la multe milioane. Osemintele adunate se depun în sicrie sau folii speciale, sunt aranjate lateral în mormânt, iar astfel se eliberează loc pt. alte sicrie. Pentru protejarea sicriului şi a decedatului la înmormântările în pământ asigurăm podirea acestora. Podina sau blana comercializată de noi este confecţionată din lemn de esenţă tare de stejar groasă de 5-6 cm şi acoperă atât în lungime, cât şi în lăţime sicriul aşezat în groapă. Pământul aşadar se va arunca pe podină şi nu direct pe sicriu, care rămâne protejat.


Tot aici mai dorim să amintim serviciile de curăţenie şi întreţinere a mormintelor şi criptelor. În cazul criptelor părăsite sau eliberate, de unde osemintele au fost transportate în alte cimitire sau oraşe, societatea noastră vă oferă servicii de curăţare şi dezinfectare, locul respectiv putându-se folosi în continuare în condiţii optime.

Creare site web